Talolla tapahtuu, vaikkei siellä oikein siltä näytäkään. Hidasta puuhaa on listojen ja tapettien poisto. Itse kärsimättömänä luonteena tekisin mielummin jotain uutta, kuin purkaisin vanhaa! Hommien hidas eteneminen aiheuttaa myös stressiä ja hermojen kiristymistä. Etukäteen projekti tuntui paljon kevyemmältä kuin nyt, kun se on päällä! Mutta tärkeintä on, että hommat etenee ja siitä todistuksena YHDEN makuuhuoneen purku- ja pohjatyöt tänään DONE. Eli huomenna laminaattia lattiaan! Ensi viikolla pitääkin muuttaa, joten tavoitteena olisi, että lattiat olisivat valmiit ennen kuin kannetaan isoimmat tavarat sisään. 

Kuvassa näkyvää kangastapettia on talossamme lähes kaikilla seinillä. Onneksi pintakerros lähtee helposti irti kokonaisina vuotina ja pohjalle jäävä paperi irtoaa suht mukavasti tapetinpoistolla / vedellä. 

kuva%201%20%281%29-normal.jpg

Täytyy vielä sanoa, että onneksi talomme on tehnyt järkevä ihminen, joka on pohjamaalannut kipsilevyt ennen tapetointia. Muuten tämä urakka olisikin painajaismainen. Me aiotaan sitten tapetinpoiston jälkeen lähinnä maalata seiniä. Ei olla tapetti-ihmisiä lainkaan. Luulen, että tämän poistourakan jälkeen vielä vähemmän kuin ennen.

kuva%201-normal.jpg

Remonttiapulainen, Nelson.

kuva%204-normal.jpg

Tuossa koirakuvassa näkyykin meidän tulevat lattiat. Ne seikkailivat Itellan kyydissä muutamia päiviä ennen kuin saapuivat oikeaan osoitteeseen. Kokemusta kun tällaisista isommista tilauksista ei ole, niin maksettiin laminaatit etukäteen ja siinä kohtaa, kun tavaraa ei alkanutkaan kuulua, meinas vähän nousta tuskanhiki otsalle. Joku random-firma netissä olisi ihan helposti voinut huijata meiltä muutaman tonnin. Mutta onneksi tämä olikin ihan oikea firma ja ihanat lattiat pääsivät oikeaan kotiin. Seuraavassa vielä lähikuvaa laminaatista. Pahoittelen kuvien laatua tällä kertaa, kuvat on otettu puhelimella.

kuva%203-normal.jpg

 

On meille tullut uusia huonekalujakin ym. mukavaa, mutta niistä myöhemmin lisää! Tästä nyt keräämään voimia ensi viikon muuttoa ja rempan jatkumista varten!